avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj dupa 30 de ani de la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj dupa 30 de ani de la divort

As avea nevoie de unele lamuriri in ceea ce priveste situatia destul de complicata in care se afla mama mea: ea a divortat de primul sot in urma cu aproape 30 de ani; au ajuns la o intelegere prin care mama i-a dat banii pentru jumatatea lui de casa, acord facut in fata notarului. Problema este ca mama a pierdut acele declaratii iar notariatul respectiv nu mai exista.
Cel mai recent răspuns: oany , utilizator 13:35, 17 August 2007
Ar pute sa fie uzucapiunea o solutie?

As avea nevoie de unele lamuriri in ceea ce priveste situatia destul de complicata in care se afla mama mea: ea a divortat de primul sot in urma cu aproape 30 de ani; au ajuns la o intelegere prin care mama i-a dat banii pentru jumatatea lui de casa, acord facut in fata notarului. Problema este ca mama a pierdut acele declaratii iar notariatul respectiv nu mai exista.

Puteti sa mergeti la Camera Notarilor Publici din judetul de unde sunteti si sa solicitati eliberarea unei copii de pe acel act. Arhiva acelui notar este preluata de catre camera Notarilor sau de catre alt notar.
Ministerul Justitiei si Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania au semnat un Protocol privind preluarea arhivei autentice a fostelor Notariate de Stat de catre Camerele Notarilor Publici.
Ultima modificare: Vineri, 17 August 2007
Cornel Vasile, Consilier juridic
asa este, actele notariale nu se pierd!!!!! mergeti spuneti cine a facut actul cand a facut actul si solicitati o copie conforma sau duplicat, taxele nu sunt piperate.
Multumim pentru raspunsuri. Acum respir mai usurata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raion lenin gennyuss gennyuss Daca poate cineva sa imi spuna cu aproximatie pana in ce perioada a anilor a existat Notariatul de Stat Raion Lenin si unde sa mutat.Va multumesc !! (vezi toată discuția)
Taxe eliberare copie din arhiva camerei notarilor publici dariad dariad Unde se gasesc afisate aceste taxe? Toate camerele au aceleasi taxe? Nu am gasit aproape de loc informatii in acest sens pe site-urile Camerelor. Mie mi s-a ... (vezi toată discuția)
Disparitie certificat de mostenitor maraV maraV Exista o baza de date notariala din care sa se poata afla daca mama noastra (suntem doua surori) a incheiat vre-un act de mostenire sau de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)