avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... vechime de 5 ani in specialitate pentru admitere in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

vechime de 5 ani in specialitate pentru admitere in magistratura

sint ofiter de politie judiciara din anul 2004 si licentiat in drept din anul 2007. Se considera 5 ani vechime de la data numirii in Politia Judiciara sau de la data licentei?
Cel mai recent răspuns: mario33 , utilizator 21:51, 20 Iulie 2010
De la data licentei!
Nu trebuie sa ai 5 ani de la data licentei dar trebuie sa ai studii superioare juridice...vechimea in specialitate de 5 ani se calculeaza de la data emiterii ordinului sau dispozitiei de numire in politia judiciara cu avizul procurorului general al PIICCJ ori de la data licentei in situatia in care ai absolvit Acad de Pol ( specializarile Cercetari Penale, Investigarea Fraudelor, etc prevazute in Ordinul MAI 617/2003 in vigoare din 2004) CSM-ul iti va raspunde ca acest lucru este atributul exclusiv al comisiei si ca numai ei pot analiza aprecia si decide asupra conditiilor de participare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inm 5 ani posibilitate derogare ionu roman ionu roman Intrebarea mea este daca este posibil ca mai am 1 an si jumatate pana as face 5 ani vechime juridica. Se poate sa particip la aceasta sesiune in anul in care ... (vezi toată discuția)
Examen in magistratura vladu_valii vladu_valii Sunt agent de politie si am absolvit fac. de drept. De peste 5 ani am calitatea de organ de cercetare penala. Am dreptul sa sustin examen in magistratura , ... (vezi toată discuția)
Academia de politie si facultatea de drept Imanent Imanent - Este posibil sa faci Academia de Politie paralel cu Dreptul (la zi, nu la distanta)? - Daca termin Academiei de Politie, specializarea drept, pot ... (vezi toată discuția)