avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen in magistratura

Sunt agent de politie si am absolvit fac. de drept. De peste 5 ani am calitatea de organ de cercetare penala.
Am dreptul sa sustin examen in magistratura , avand in vedere ca la art. 33, alin. 1 din lg. 304/2004 se stipuleaza ca ofiterii cu studii superioare pot sustine acest examen ?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: ContSters56278 , utilizator 14:20, 25 Iulie 2010
trebuie sa ai studii superioare juridice si vechime in specialitate care se calculeaza de la data emiterii ordinului de numire in politia judiciara cu avizul procurorului general al PIICCJ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime de 5 ani in specialitate pentru admitere in magistratura rianaiulia rianaiulia sint ofiter de politie judiciara din anul 2004 si licentiat in drept din anul 2007. Se considera 5 ani vechime de la data numirii in Politia Judiciara sau de ... (vezi toată discuția)
Vechime specialitate adimtere magistratura mario33 mario33 De la ce data se calculeaza vechimea in specialitate in vederea sustinerii concursului pt admitere in magistratura pt ofiterii de politie judiciara cu studii ... (vezi toată discuția)
Inm 5 ani posibilitate derogare ionu roman ionu roman Intrebarea mea este daca este posibil ca mai am 1 an si jumatate pana as face 5 ani vechime juridica. Se poate sa particip la aceasta sesiune in anul in care ... (vezi toată discuția)