avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor de somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor de somaj

Buna seara,va rog sa ma lamuriti daca pot beneficia de ajutor de somaj,daca am lucrat cu contract de munca din iunie 2008 pana in februarie 2009 de unde am incetat contractul de munca conform art.79(1),dupa care m-am reangajat din septembrie 2009 pana in septembrie 2010 de unde am fost disponibilizat conform articolului 65(1).Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:50, 20 Iulie 2010
in septembrie 2010 de unde am fost disponibilizat conform articolului 65(1)

Dar suntem in iulie 2010!
Totusi, daca ar fi cum relatati, avand in ultimele 24 luni 12 luni cotizate la bugetul de somaj si incetand CIM cu art 65, beneficiati de indemnizatie de somaj.
I-mi cer scuze de greseala corect este 1 iulie 2010 multumesc ptr raspuns.
Raspunsul este acelasi: trebuie sa aveti lucrate si cotizate la somaj 12 luni in ultimele 24 de luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la somaj gabi.gabriela58@yahoo.com gabi.gabriela58@yahoo.com Am o vechime in munca la aceasi unitate de 25 ani. In 26 oct 2008 m-am imbolnavit de cancer si am stat in concediu medical pina pe 20 martie 2010. De la ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare a contractului individual de munca cristin28 cristin28 Buna ziua, am si eu o intrebare cine ma poate ajuta, lucrez la o firma care de la 1 nov va intra in faliment as dori sa stiu cu ce art mi se va desface ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? brezan brezan Am 54 de ani si 34 de ani de munca. Din iulie 2009 pana in octombrie 2010 am fost in somaj. Din noiembrie 2010 pana in mai 2011 nu am avut loc de munca. Din ... (vezi toată discuția)