avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent crestere copil

Se acorda stimulentul de crestere copil in baza O.U.G 148/2005 in cuantum de 1oo lei daca persoana respectiva se afla in somaj si nu beneficiaza de concediu de ingrijire a copilului (concediu de maternitate ) ?Aceasta se adauga celor 200 lei alocatie de stat pentru copii pina la implinirea varstei de 2 ani ?
Cel mai recent răspuns: dina_pop12 , utilizator 22:28, 20 Iulie 2010
In Normele de aplicare a OUG 148/2005, somerii indemnizati nu fac parte dintre cei care beneficiaza de stimulentul lunar.
Si daca ma angajez din somaj sau la incheierea somajului? Multumesc !!!
Daca veti avea venituri din salarii veti beneficia de stimulentul lunar.
multumesc mult pentru raspunsuri. o seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent pentru crestere copil irumes irumes In cazul meu este vorba despre faptul ca urmeaza sa nasc in luna martie 2016. Nu am desfasurat activitati care sa genereze venituri pe baza de cim in ultimele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie lunara pt. cresterea copilului - pls urgent! cristop cristop Salut! Am nevoie de un raspuns urgent in domeniul platii indemnizatiei lunare pt. cresterea copilului. Am citit OUG 148/2005 + Normele de aplicare "pe ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu de crestere copil alexcarmen alexcarmen Buna seara!Am o nelamurire,si anume: Daca revin din concediu de crestere copil la cerere inainte de a implini un an si mi se desface contractul de munca , ... (vezi toată discuția)