avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu+demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu+demisie

Este posibil sa intri in concediu azi si maine sa-ti depui cererea de demisie?Adica sa stai in concediu in preaviz?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:12, 20 Iulie 2010
Este posibil daca si angajatorul o sa fie de acord ca in preaviz sa efectuati concediul de odihna.
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
~ Conținut șters la cerere ~
Daca angajatorul este de acord cu acest lucru , puteti sa faceti preavizul in perioada concediuluyi de odihna,....in caz contrar, termenul de preaviz incepe sa curga de la sfarsitul concediului de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie si concediu de odihna BUBU17 BUBU17 Buna ziua , vreau sa stiu daca am dreptul la concediul de odihna restant ,in situatia in care deja ieri mi-am depus demisia si sunt deja in preaviz ! De la ... (vezi toată discuția)
Demisie Daliborka Daliborka Buna seara, in cazul in care o persoana are concediu de odihna aprobat(semnat si de seful de departament) in perioada 14 august-22 august iar in data de 10 ... (vezi toată discuția)
Demisie si concediu medical ContSters96141 ContSters96141 Am contract de munca la firma asta de 4 ani, preaviz de 15 zile in contract. Acum vreau sa imi dau demisia si pe perioada de 15 zile sa ma operez (am ceva ... (vezi toată discuția)