avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament fara C.F.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament fara C.F.

Doresc sa cumpar un apartament in faza de constructie de la o persoana fizica care nu ar inca C.F.
Ar trebui sa dau un avans de 10000 de euro si restul la intabulare.
Cum ar trebui sa fac ca sa nu raman cu bani dati si si fara apartament, sau daca nu termina in timp pot sa continui eu lucrarile?
Cel mai recent răspuns: botond68 , utilizator 08:35, 21 Iulie 2010
faceti antecontractul de vanzare cumparare, stipulati ca pana la termenul fixat pentru semnarea contractului de vanzare cumparare sa indeplineasca formalitatile pt intabulare.
multumesc de sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament fara c.f. botond68 botond68 Doresc sa cumpar un apartament in faza de constructie de la o persoana fizica care nu ar inca C.F. Ar trebui sa dau un avans de 10000 de euro si restul la ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare/cumpare ionutalex86 ionutalex86 Buna ziua. Doresc sa achizitionez o garsoniera iar managerul de proiec mi-a oferit un pret la plata cash (25000 euro).am dat 500 euro la rezervare garsoniera ... (vezi toată discuția)
antecontract la avocat sau notar roco1981 roco1981 Buna ziua. Vreau sa cumpar un apartament dar inca nu are C.F . Apartamentul este in bloc tip vila ( 12 apartamente), proprietarul zice ca are doar C.F pe ... (vezi toată discuția)