avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

bunica mea a pierdut certificatul de deces al tatalui ei , pot merge eu sa ridic o copie a acestuia sau trebuie sa fie si ea prezenta? unde ar trebui sa merg pt a vedea ce proprietati a avut strabunicul meu.sunt di constanta si strabunicul din comana judetul constanta.
Cel mai recent răspuns: OVIDIU ALEXANDRU , utilizator 20:49, 21 Iulie 2010
Va puteti adresa in acest sens la Primaria ultimului domiciliului al strabunicului si tot de acolo sa solicitati anexa nr. 24 privitor la averea acesttuia.
am o adeverinta de la ultiumul sau domiciliu in care scrie: ''se adevereste prin prezenta ca in anexa nr 39 pozitia 171 figureaza autorul '' strabunicul'' cu suprafata de teren nerestituita de 9 ha si urmatorii mostenitori,, fratele bunici mele'' .
ei sunt 6 frati , se mai poate rezolva ceva?
adeverinta aceasta serveste pt prefectura constanta in vederea acordarii despagubirilor conform H.G. nr. 1546/2004.
ce as mai putea face in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire mostenire OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU bunica mea nu a formulat o cerere de reconstituire conform legii funciare 247/2005, exista o adeverinta eliberata de primarie care aresta ca fratele e ... (vezi toată discuția)
Mostenire OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU BUNA ZIUA! as avea si eu mai multe intrebari legate despre o mostenire .Bunica mea umbla de foarte mult timp dupa o mostenire de 9 ha de care beneficieaza ... (vezi toată discuția)
Am adeverinta de proprietate nu am titlul de proprietate? florin TGV florin TGV Buna ziua! Bunicei mele i s-a eliberat dupa anul 1991 o adeverinta din partea Comisiei Judetene de Fond Funciar prin care i se comunica ca va fi ... (vezi toată discuția)