bunica mea nu a formulat o cerere de reconstituire conform legii funciare 247/2005, exista o adeverinta eliberata de primarie care aresta ca fratele e singurul mostenitor.probabil el a facut singur cererea fratii nu , pt ca nu au stiut despre ce e vb .cererea a fost facuta in 2005. se mai poate face ceva?
Puteti incerca o actiune in instanta, dar sansele sunt foarte mici. Mai bine va intelegeti cu fratele sa imparta cu dvs, in baza intelegerii amiabie si a relatiilor de familie.
am o adeverinta de la ultiumul sau domiciliu in care scrie: ''se adevereste prin prezenta ca in anexa nr 39 pozitia 171 figureaza autorul '' strabunicul'' cu suprafata de teren nerestituita de 9 ha si urmatorii mostenitori,, fratele bunici mele'' .
ei sunt 6 frati , se mai poate rezolva ceva?
adeverinta aceasta serveste pt prefectura constanta in vederea acordarii despagubirilor conform H.G. nr. 1546/2004.
ce as mai putea face in acest caz?
Mostenire
OVIDIU ALEXANDRU
bunica mea a pierdut certificatul de deces al tatalui ei , pot merge eu sa ridic o copie a acestuia sau trebuie sa fie si ea prezenta? unde ar trebui sa merg ... (vezi toată discuția)
Mostenire
OVIDIU ALEXANDRU
BUNA ZIUA! as avea si eu mai multe intrebari legate despre o mostenire .Bunica mea umbla de foarte mult timp dupa o mostenire de 9 ha de care beneficieaza ... (vezi toată discuția)
Proprietate
lordionis
Buna ziua. Se poate elibera adeverinta de proprietate de catre comisia locala de fond funciar pentru terenurile inscrise in registru agricol 2010? Mentionez ... (vezi toată discuția)