avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PROCEDURA PRELUNGIRE MANDAT CENZORI IN SA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PROCEDURA PRELUNGIRE MANDAT CENZORI IN SA

AS dori sa stiu si eu care este procedura prelungirii mandatului cenzorilor intr-un SA
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 09:44, 21 Iulie 2010
Nu se face prelungire.
1. Se convoaca adunarea generala
2.Se numesc cenzorii si cenzorii supleanti prin hotarare
3.Se intocmesc declaratiile cu data certa
4.Se depun la Registrul comertului: Hot AGA, declaratiile, copie Acte identitate cenzori
5. Se publica hot AGA in Monitorul Oficial ( se poate la RC)
am facut pasul acesta dar dosarul mi-a fost respins la orc
sunt curios de ce.
poate reveniti cu detalii. Eu tocmai am terminat si nu am avut probleme.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2010
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie administrator srl Catalin1313 Catalin1313 Cum poate un administrator de SRL sa renunte la functie in cazul in care nu mai doreste sa aiba aceasta functie si asociatii refuza sa-l schimbe? Va ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga RuanaFlorina RuanaFlorina Buna ziua! Imi poate spune cineva cand o hotarare AGA privind prelungirea mandatelor presedintelui CA si directorului general, in cazul unei societati pe ... (vezi toată discuția)
Cerere dizolvare voluntara, lichidare si radiere amanata orlyro orlyro Buna ziua, Avem o firma care nu mai are activitate de 2-3 ani. Neavand activitate ne-am hotarat sa o dizolvam. Am realizat o hotarare AGA care ... (vezi toată discuția)