avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

sunt codebitor la un imprumut in valiare de 20.000 euro,debitorul nu mai are posibilitateaq sa plateasca in totalitate rata satbilita in contract. As vrea sa stiu daca banca imi poate pune poprire pe venitul ce il obtin ca indemnizatie reparatorie de la casa de pensii,indmnizatie in baza L. 341/2004,art4 alin.4. surse neoficiale mi-au spus ca indemnizatia primita este un drept special obtinuta printr-o lege speciala si nu poate fi executata silit.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 22:10, 22 Iulie 2010
Indemnizatiile cu destinatie speciala, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmarite pentru nici un fel de datorii.
Indemnizatia lunara reparatorie pentru urmasii de erou martir face parte din categoria indemnizatiilor cu destinatie speciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie urmasi de eroi martiri miki2013 miki2013 Buna ziua asi dori sa stiu daca urmasii eroilor martiri din rev din 1989 care au depasit varsta de 26 de ani au dreptul la indemnizatie reparatorie in baza ... (vezi toată discuția)
Contributie cas sunt urmas de erou-martir Fely33 Fely33 Sunt urmas de erou-martir, (Legea 341/2004) dar si persoana adulta cu handicap grav. Din indemnizatia de urmas de erou-martir m-i se retine contributia la CAS. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie urmas erou-martir Leonard76 Leonard76 Am 41 ani si sunt urmas de erou-martir din Braila. Doresc sa stiu daca beneficiez de indemnizatia reparatorie conf. Legii 341 din 2004 si daca mai primesc ... (vezi toată discuția)