avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie urmas Erou-martir
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie urmas Erou-martir

Am 41 ani si sunt urmas de erou-martir din Braila. Doresc sa stiu daca beneficiez de indemnizatia reparatorie conf. Legii 341 din 2004 si daca mai primesc restantele financiare din anii din urma caci, am beneficiat de indemnizatie pana la terminarea studiilor. Am inteles ca ar fi de 0,5 din salariul mediu brut indiferent de varsta. Ce acte si cui ar trebui trimise? Va rog sa ma ajutati. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:28, 6 Aprilie 2017
Indemnizaţie lunară reparatorie este de 1,10 până la majorat sau până la terminarea studiilor, fără a depăşi vârsta de 26 de ani, indiferent în întreţinerea cui se află şi un coeficient de 0,50, după vârsta de 26 de ani.

Coeficientii se aplica la salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi urmas veteran de razboi make45 make45 Tatal meu a fost veteran de razboi.Dupa ce a decedat eu beneficiez de vreun avantaj? (vezi toată discuția)
Pensie revolutionar imradu imradu buna ziua. tatal meu a beneficiat de pensie de revolutionar.as dori sa imi spuneti daca mama mea va beneficia de pensie de urmas in urma decesului tatalui ... (vezi toată discuția)
Urmas erou revolutie 29 ani are dreptul la indemnizatie? zefirzefir zefirzefir Nu pot sa ma lamuresc singur daca din 2016 este specificat ca urmasii de EROU MARTIR I REVOLUTIEI ROMANE-1989,vor beneficia de indemnizatie indiferent de ... (vezi toată discuția)