avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... constructiie pe terenul primariei
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

constructiie pe terenul primariei

folosesc un teren al primariei de vreo 25 ani in suprafata de 5 arii care este situat in gradina casei si dupa care platesc ,dupa cum scrie pe chitanta , impozit. as vrea sa stiu prin ce modalitate as putea construii pe acel teren sau daca as putea sa il cumpar.
Cel mai recent răspuns: maximilian gaga , utilizator 10:32, 22 Iulie 2010
Dacănu aţi fost deranjat niciodată de Primărie şi aţi plătit impiozite şi taxe timp de 25 ani, discutaţi cu un avocat şi încercaţi o acţiune în constatatre a dreptului de proprietate în care să invocaţi uzucapiunea.
ok.sper sa mearga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare gradina iiulian iiulian Buna ziua, Sunt in discutii pentru cumpararea unei proprietati la tara unde proprietarii actuali au doar titlul de proprietate si urmeaza sa se intample ... (vezi toată discuția)
Posesie teren intravilan mia26maria mia26maria Cum as putea intra in posesia unui teren de 6 ari care se gaseste in gradina casei mele, insa terenul apare pe numele unui vecin demult decedat (50 de ani), in ... (vezi toată discuția)
Cum pot intabula terenul de langa casa ? spiridus spiridus Buna ziua, Am o poveste cam incurcata, poate cineva cu buna credinta imi spune ce am de facut pentru a descurca incurcatura. In 2000 am cumparat o casa cu ... (vezi toată discuția)