avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... rezilierea contractului de concesiune prin hotararea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

rezilierea contractului de concesiune prin hotararea consiliului local

Buna. Problema:
In cazul unui contract de concesiune a carui redeventa nu a fost onorata de concesionar timp de 3 ani, prealabil adoptarii hotararii consiliului local privind rezilierea contractului pe motiv de neandeplinire a obligatiilor contractuale (neplata redeventa), trebuie inaintata concesionarului instiintare de plata sau somatie de plata?
Dupa rezilierea contractului de concesiune prin H.C.L., concesionarul mai este obligat la achitarea integrala a debitelor restante?
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 11:36, 21 Iulie 2010
Debitorul va fi acţionat în judecată pentru a fi obligat la plata debitului.
Rezilierea este o sancţiune pentru neîndeplinirea obligaţiilor contractuale. Debitul se va plăti până la data la carea fost reziliat contractul. Data rezilierii este data întreruperii efectelor juridice faţă de părţile contractante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeventa perceputa de 2 ori pentru concesiune teren bizhub1 bizhub1 Buna ziua, Datele problemei: Exista contract de concesiune teren (din 2003) pe care s-a construit un atic. Titularii contractului sunt parintii mei (amandoi ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere suprapus cu un contract de concesiune...ce trebuie facut? cataflorescu cataflorescu Buna ziua, As dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez ? Primaria mi-a facut un contract de concesiune pe un spatiu cu o durata de 5 ani. Luna trecuta, fara ... (vezi toată discuția)
Contract de concesiune IrinaAndries IrinaAndries Buna ziua! Avem cazul unui contract de concesiune sau închiriere bunuri proprietate privată a unui UAT. Concesionarul/locatarul nu a mai achitat sumele cu ... (vezi toată discuția)