avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... prima de vacanta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

prima de vacanta

as dori sa-mi indicati norme-normative si legi care modifica sau nu calculul primei de vacanta acordate unui functionar public in luna iulie 2010, multumesc
Cel mai recent răspuns: azone19_70 , utilizator 21:32, 22 Iulie 2010
Mai exista temei legal pentru acordarea primei de vacanta? Pentru ca la noi nu se mai acorda....
azone19_70 a scris:

Mai exista temei legal pentru acordarea primei de vacanta? Pentru ca la noi nu se mai acorda....

Da, exista temei legal si acesta este dat de art.48, punctul 43, alin.2 din Legea nr.330/2009 " Prevederile din actele normative referitoare la detaşare, delegare şi mutare, acordarea concediilor, a primei de vacanţă , la cheltuieli de transport, cheltuieli cu cazarea şi locuinţa rămân în vigoare ".

La noi se refuza cu obstinenta acordarea primei de vacanta, deoarece s-a primit o "circulara" de la directia finantelor, care ne-a interzis prevederea in bugetul pe anul 2010 a primelor de vacanta. Eu am insistat asupra faptului ca se pot acorda, insa... nimeni nu ma asculta... Asta este. Inca una pe raboj........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de vacanta - functionari publici diamond diamond Aş dori să aflu dacă prima de vacanţă pentru funcţionarii publici este reglementată de Legea nr. 330/2009; temeiul legal (vezi toată discuția)
Prima de vacanta crimea crimea Sunt functionar public la o primarie si intrebarea mea este daca in anul 2010 la plecarea in concediu de odihna vom mai beneficia de prima de vacanta (vezi toată discuția)
Prime de vacanta carmenssilva carmenssilva Primesc toti bugetarii prime de vacanta in 2010, sau numai parlamentarii? In baza carei hotarari? (vezi toată discuția)