avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut avocat roman la Milano
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut avocat roman la Milano

Ma intereseaza un avocat roman din milano, care are dreptul sa pledeze in Milano.
So...daca stiti pe cineva......0744175856 Catalin
Cel mai recent răspuns: carda , utilizator 13:05, 2 Noiembrie 2007
consulta tabloul baroului milanez. daca nu te descurci, contacteaza-ma si te refer unui amic avocat italian cu care te descurci. ai un penal? av.stefan gh-0723-603009,TM
Doamna Avv. Covaleov Cristiana este avocat italian la Milano dar de origine romanca. Ptr.nr.dinsei de tel suna-ma la +39 3403468892. Nr. ei direct nu-l pot da fara permisiunea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat preventiv in germania - modalitate de acordare ajutor si informare me_alyna me_alyna buna seara..tot cautand pe net de ceva timp un ajutor..un indrumator,un sfat am dat peste site ul asta...fratele meu este in arest peventiv de aproximativ 4 ... (vezi toată discuția)
Actul de succesiune de la distanta arabu arabu fiind o problema mai rar intalnita am hotarat mai intai sa primesc niste raspunsuri de la voi...dupa care voi apela la un avocat vreau sa specific inainte ... (vezi toată discuția)
Se mai poate casatorii un italian daca e divortat? elenamo elenamo e in divort cu sotia cu care are 3 copii minori.poate sa se recasatoreasca?am inteles k italienii se pot casatorii doar o singura data.eu sunt romanca,am 25 ... (vezi toată discuția)