avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

trebuia sa angajez un muncitor, i am facut revisalul azi si urma sa plec la itm sa l transmit. acum omul zice ca pleaca in alta parte. ce pot sa fac acum? il pot modifica din calc?
Cel mai recent răspuns: milixima , utilizator 19:41, 21 Iulie 2010

Parerea mea:
daca l-ati introdus ca NOU angajat incepand cu data de 22.07.2010, cu aceeasi data ii incetati si CIM. Faceti azi ambele operatii: angare + incetare si comunicati ITM
Si eu am o situatie asemanatoare, cu diferenta ca am transmis revisalul ieri, azi trebuia sa inceapa munca si s-a razgandit. Contractul nu l-am inregistrat inca la ITM. In decizia de incetare ce numar de contract sa trec? decizia privind incetarea ar trebui sa o inregistrez azi in revisal.
si eu mai trebuie sa fac decizie?
problema e ca nu mi da voie sa fac modificarea, zice ca data trebuie sa fie alta resp mai mare decat data de 22
Mie mi-a primit. Probabil trebuie sa inregistrati maine incetarea.

Alte discuții în legătură

Revisal ochio ochio l-am introdus in revisal , totul ok si a venit a doua zi ca nau mai doreste sa fie angajat. cum ii desfac CIM fara nicio zi de munca? multumesc (vezi toată discuția)
Inregistrare cim la itm - noul angajat nu s-a prezentat la serviciu andad andad Urma sa am un nou angajat cu 01.07.2010...am inregistrat contractul atat in Revisal cat si la ITM in data de 28.06.2010...iar acesta nu s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
Incetare contract individual de munca in perioada de proba. mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Am un angajat cu CIM pe durata determinata de 6 luni cu o perioada de proba de 30 de zile. As dori sa știu care este procedura de desfacere a ... (vezi toată discuția)