avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

l-am introdus in revisal , totul ok si a venit a doua zi ca nau mai doreste sa fie angajat. cum ii desfac CIM fara nicio zi de munca?
multumesc
Cel mai recent răspuns: milixima , utilizator 14:03, 6 Iulie 2010
Cel mai simplu ii desfaceti cf.art.31 alin.4 indice 1 doar cu o notificare catre ITM bineinteles daca nu a depasit perioada de proba trecuta in CM.
De ex.Prin prezenta va comunicam ca incepand cu data de ....se desface CM inregistrat la SC...cu nr...incheiat cu ....avand CNP ....aflat in per.de proba nu corespunde standardelor pt.postul ocupat.
prin urmare decidem incetarea CM conform art.31 alin.4,indice 1 C .MUNCII.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare cim la itm - noul angajat nu s-a prezentat la serviciu andad andad Urma sa am un nou angajat cu 01.07.2010...am inregistrat contractul atat in Revisal cat si la ITM in data de 28.06.2010...iar acesta nu s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
Revisal Popescu Lorena Popescu Lorena trebuia sa angajez un muncitor, i am facut revisalul azi si urma sa plec la itm sa l transmit. acum omul zice ca pleaca in alta parte. ce pot sa fac acum? il ... (vezi toată discuția)
Incetare contract individual de munca in perioada de proba. mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Am un angajat cu CIM pe durata determinata de 6 luni cu o perioada de proba de 30 de zile. As dori sa știu care este procedura de desfacere a ... (vezi toată discuția)