avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Executorul judecatoresc din acelasi oras ...?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Executorul judecatoresc din acelasi oras ...?

Firma de la care am de recuperat banii prin hotarare judecatoreasca are sediul in Bucuresti, eu fiind din alt oras. Este adevarat ca executorul trebuie sa fie din Bucuresti sau pot rezolva si cu un executor local ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ioana2525 , utilizator 13:36, 21 Iulie 2010
executorul judecatoresc trebuie sa fie din acelasi oras!!alt executor din alt oras nu are competenta!O zi buna!
Va puteti adresa oricarui executor judecatoresc care are sediul pe raza Municipiului Bucuresti.
O lista cu acestia puteti gasi aici:
[ link extern ] >
Trebuie sa ma duc personal la Bucuresti sau se poate rezolva prin telefon, mail, etc...
De cele mai multe ori se rezolva si de la distanta.
Puteti sa alegeti pe cel care va poate ajuta si fara sa fie necesara o deplasare la Bucuresti.
multumesc mult pt raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un executor in bucurești poate cineva sa îmi recomande ,va multumesc. Miki 74 Miki 74 As dori un executor judecătoresc in București pt executare silită. (vezi toată discuția)
Imi poate recomanda cineva un executor judecatoresc ? Livica Livica Ma puteti ajuta cu un executor judecatoresc din Constanta? Am incercat sa iau legatura pe mail cu cineva si nu am primit raspuns. Poate nu asta e calea corecta ... (vezi toată discuția)
Executare silita doua autoturisme Irina S. Irina S. Daca am obtinut o incuviintare privind sechestru cf art. 411 (2) cpc de la judecatoria sect. 5, pentru doua autoturisme ptr care am si gaj, iar incuviintarea ... (vezi toată discuția)