avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Imi poate recomanda cineva un executor judecatoresc ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Imi poate recomanda cineva un executor judecatoresc ?

Ma puteti ajuta cu un executor judecatoresc din Constanta? Am incercat sa iau legatura pe mail cu cineva si nu am primit raspuns. Poate nu asta e calea corecta dar am considerat ca asa ma pot face inteleasa mai bine decat la telefon.
Cu ce am gresit oare de nu mi s-a raspuns?
Vedeti ca executorul trebuie sa aiba competenta teritoriala in raza judecatoriei.
Am aflat asta, dar nu gasesc persoana care ar vrea sa ma ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul judecatoresc din acelasi oras ...? ioana2525 ioana2525 Firma de la care am de recuperat banii prin hotarare judecatoreasca are sediul in Bucuresti, eu fiind din alt oras. Este adevarat ca executorul trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Am avut poprire, am platit tot. recuperare suma data in plus ciprian202 ciprian202 Buna ziua, Am avut o poprire, societatea la care sunt angajat a virat 1/3 din salariu pana la achitarea intregii sume. La inceput am avut contul blocat si ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Vicky1 Vicky1 Daca tatal nu plateste pensia de intretinere 3 luni, dar lasa la vecini o punga ce contine diverse produse de circa 200 ron asta inseamna ca si-a achitat ... (vezi toată discuția)