avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... masina retinuta in vama
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

masina retinuta in vama

Buna ziua.
Rog sami dati o solutie la sitatia mea si sa-mi ziceti cum as putea sa-mi revendic bunul sau banii.
Deci, problema se pune in felul urmator.Recent am procurat o masina cu numere de italia.In momentul cumpararii bunului am verificat seria caroseriei dupa acte si actele si pareau a fi in regula.Eu fiind de buna incredere, n-am mai mers sa verific masina la RAR si fiind deacum si tirziu am incheiat cu cel care mi-a vandut-o un contract de vanzare-cumparare de mana acolo pe loc,i-am dat banii si am plecat cu masina.Cel care mi-a vandut-o e cetatean roman, iar masina e scrisa pe un cetatean italian.Eu sint catatean al Repulicii Moldova si dorind sa merg acasa cu masina,in vama romana mi-au verificat-o si repede mi-am puso la o parcare speciala, spunindu-mi ca e data in urmarire.Mi-au luat si actele si cheile,spunandu-mi ca se confisca pentru cercetari,dar ei nu stiu cauza din care e data in urmarire.Deci, nu mi-au zis nici ca e furata,nici alt motiv din care ar fi data in urmarire.
Cum as putea sa-mi obtin masina sau banii inapoi?As putea sa-mi iau masina sa o folosesc pana se incheie cercetarile?Si daca as putea atunci mi se pune vreo interdictie de a iesi din tara,mi se iau ceva din acte,care e procedura?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Retinere masina pentru cercetari ContSters102147 ContSters102147 Buna ziua. Rog sa-mi dati o solutie si sa-mi ziceti cum as putea sa-mi revendic bunul sau banii. Deci, problema se pune in felul urmator.Recent am procurat o ... (vezi toată discuția)
Ce legi se aplica la retinerea unei masini date in urmarire? ContSters102147 ContSters102147 Buna ziua. Am procurat o masina cu numere de italia printr-un contract de vanzare-cumparare de mana fara sa mai verific masina la RAR.Dorind sa merg cu masina ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)