Buna ziua.
Rog sa-mi dati o solutie si sa-mi ziceti cum as putea sa-mi revendic bunul sau banii.
Deci, problema se pune in felul urmator.Recent am procurat o masina cu numere de italia.In momentul cumpararii bunului am verificat seria caroseriei dupa acte si actele si pareau a fi in regula.Eu fiind de buna incredere, n-am mai mers sa verific masina la RAR si fiind deacum si tirziu am incheiat cu cel care mi-a vandut-o un contract de vanzare-cumparare de mana acolo pe loc,i-am dat banii si am plecat cu masina.Cel care mi-a vandut-o e cetatean roman, iar masina e scrisa pe un cetatean italian.Eu sint catatean al Repulicii Moldova si dorind sa merg acasa cu masina,in vama romana mi-au verificat-o si repede mi-am puso la o parcare speciala, spunindu-mi ca e data in urmarire.Mi-au luat si actele si cheile,spunandu-mi ca se confisca pentru cercetari,dar ei nu stiu cauza din care e data in urmarire.Deci, nu mi-au zis nici ca e furata,nici alt motiv din care ar fi data in urmarire.
Cum as putea sa-mi obtin masina sau banii inapoi?As putea sa-mi iau masina sa o folosesc pana se incheie cercetarile?Si daca as putea atunci mi se pune vreo interdictie de a iesi din tara,mi se iau ceva din acte,care e procedura?
Multumesc anticipat