avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salariul in urma promovarii in clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salariul in urma promovarii in clasa

In cazul promovarii in clasa a fp cat va fi salariul in cele ce urmeaza?
Referent de specialitate/clasaII/asistent/ treapata 3 de salarizare in prezent are salar de incadrare 636 +10% vechime din care rezulta 705 lei conform Legii 330/2009
Postul se transforma in Consilier/clasa I/asistent/ treapta 3.......intrebare cat va fi salarilu????( conform L330/2010)
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 17:47, 21 Iulie 2010
Buna ziua !
La salariul de baza aferent functiei in care se promoveaza (luati valoarea sal de baza pt o functie echivalenta platit la 31.dec.2009 ) adaugati sporul de vechime aferent si va da salariul de baza pe care trebuie sa il luati .
La acest salariu aplicati reducerea de 25% si ...voila ...salariul brut lunar .
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2010
Adrian Marin, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul salariu dupa promovare sendysss sendysss Dupa promovarea in clasa din referent asistent, treapta de salarizare 2 ,in inspector , asistent, treapta de salarizare 2, am primit decizia primarului cu noul ... (vezi toată discuția)
Legea unica de salarizare carmen a carmen a Sunt functionar public asistent 3 cu 1, cu o vechime de 6 ani, conform noii legi de salarizare am un salar de incadrare (cu tot cu spor de vechime) de 705, in ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu daca incadrarea pe care o am este buna LAZAR MONICA LAZAR MONICA SUNT FUNCTIONAR PUBLIC LA IMPOZITE SI TAXE, PE FUNCTIA DE REFERENT ASISTENT CLASA III TREAPTA II CLASA II SI AM UN SALAR DE INCADRARE 766LEI .AM ABSOLVIT ... (vezi toată discuția)