avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conventii civile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conventii civile

am si eu o intrebare.....conventiile civile se mai utilizeaza...si daca nu care este textul de lege care le interzice?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters89491 , utilizator 13:38, 6 August 2010
De utilizat se mai utilizeaza. Nu stiu daca exista un text de lege care sa le interzica.
iulyian a scris:

am si eu o intrebare.....conventiile civile se mai utilizeaza...si daca nu care este textul de lege care le interzice?
Va multumesc!

Se utilizeaza .. ele sunt supuse dispozitiilor Codului civil.
Va multumesc frumos pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila de prestari servicii catalinat catalinat Buna ziua, Sunt membru intr-un proiect ce utilizeaza fonduri structurale si ma intereseaza sa stiu daca conform noului cod al muncii se mai pot intocmii ... (vezi toată discuția)
Conventii civile - contradictie intre codul fiscal si codul muncii theya_05 theya_05 in urma unui control itm la o firma,aceasta firma s-a ales cu o amenda uriasa pt colaboratorii-persoane fizice cu care avea incheiate conventii civile. din ... (vezi toată discuția)
Contributii contracte civile - cod civil aela aela Care sunt contributiile obligatorii de plata pentru contractele/conventiile civile incheiate in conformitate cu prevederile Codului Civil? Care sunt textele ... (vezi toată discuția)