avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua. prenatal, diminuare salariu, somaj...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua. prenatal, diminuare salariu, somaj...

:)in urma cu 2 ani si ceva am lucrat la o fima din Brasov,a fost totul bine si frumos pana am ramas insarcinata,in ultimul trimestru a am hotarat sa intru in prenatal si sefa mea cred s-a suparat pe mine si drept raspalata mi-a taiat din salariu ,dar fara sa ma anunte fara sa semnez vreun act ceva,am remarcat asta pe statul de plata si bineinteles ca nu mai aveam banii care mii se cuveneau,am 34 ani si acum am timp sa-mi rezolv problema asta,a da!incepand cu luna Februarie bineinteles ca m-au trimis in somaj eu trebuia sa incep munca,copilul implinind 2 anisori,va rog sa-mi dati un sfat daca pot merge pe cale judecatoreasca? in paralel am facut si o sesizare laGarda Financiara,va rog sa ma ajutati cu un sfat,va multumesc anticipat,o zi buna
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 16:04, 21 Iulie 2010
Orice modificare a unui contract individual de munca se face numai printr-un act aditional la acest contract.
In consecinta, daca nu ati semnat un astfel de act aditional puteti introduce o actiune avand ca obiect "drepturi banesti" la Tribunalul din judetul dumneavoastra.
Actiunea este scutita de taxa de timbru.
Angajatorul va trebui sa faca dovada modificarii salariului si motivatia pentru care a facut acest lucru.
va multumesc Domnule,o zi buna:)
faceti si o sesizare la itm

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate modifica salariul la inceperea serviciului, dupa terminarea concediului de 2 ani ptr crestere copil? mparnescu mparnescu Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: sunt o mamica aflata in concediu crestere copil(pana la 2ani), in momentul cand s-a suspendat ... (vezi toată discuția)
O situatia delicata: de unde primesc banii pe concediul de maternitate cele 126 de zile ? gabi_2_ela gabi_2_ela Buna ziua, Sunt o mamica cu contractul individual de munca in suspendare pana in data de 27.08.2011(sunt in concediu crestere copil pana la 2 ani).Acum sunt ... (vezi toată discuția)
Insarcinata, in concediu medical firma imi propune un alt post datorita schimbarii activitatii popescu mihaela popescu mihaela Sunt insarcinata in 23 saptamani, in concediu medical si am depus cerere de condediu de risc maternal, iar firma la care lucrez isi schimba domeniul de ... (vezi toată discuția)