avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie

Buna ziua,
Cu respect rog a-mi indica ce este de facut in cazul cand mi-a fost recalculata pensia pentru anii cand am muncit in grupa I, mi sa transmis fisa de recalculare din care rezulta ca ar urma sa primesc cu luna octombrie 2008 la pensia anterioara, inca 33 Ron, dar din cate stiu conform unei OG aceasta suma nu se plateste.
Cum suntem persoane in varsta si nu putem astepta le infinit drepturile ce ni se cuvin
cred ca sunt mijloace sa-i determinam pe cei in drept sa gandeasca in spiritul legii si moralitatii masurile ce la iau.
Cu stima,
M.Miu
Cel mai recent răspuns: marius46 , utilizator 22:01, 21 Iulie 2010
Decizia de recalculare a drepturilor de pensie este in conformitate cu OUG 100/2008si este datata 17.10.2009 , iar plicul 20.11.2009.
Daca ati primit decizia anul trecut, ceva nu este in regula. Restantele de anul trecut s-au platit toate in ianuarie-februarie anul acesta. Duceti-va in audienta la directorul casei de pensii, faceti o cerere scrisa si o sesizare la CNPAS, ultima daca nu rezolvati la casa teritoriala de pensii.

Succes! :)
Multumesc foarte mult pentru ajutor si va doresc succes in activitate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie - perioada lucrata in grupa de munca nevalorificata ioann ioann tatal meu, Precup Ioan, nascut in 28/02/1938, este pensionar din anul 1994, la limita de varsta, cu o vechime completa . Are 37 ani vechime din care 18 ani si ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate.... Moroianu Nita Moroianu Nita va rog sa ma ajutati cu un raspuns deoarece la casa judeteana de pensii ialomita nu ma ajuta nimeni cu un raspuns.in octombrie 2007 am iesit la pensie de ... (vezi toată discuția)
Recalcularea punctului de pensie la gr 1 de munca pojoga pojoga Am iesit la pensie in anul 2000 si am avut 5 ani fara 3 zile de gr 1 de munca. In anul 2005 mi s-a facut o recalculare a pensiei ( atunci când s-a facut la ... (vezi toată discuția)