avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa radio tv
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa radio tv

Buna ziua!
As dori si eu daca se poate, sa stiu, daca taxa radio tv pentru persoanele juridice mai este obligatorie ?
Mentionez ca la sediul social este si domiciliul meu si platesc taxa radio tv pentru persoana fizica, oricum. Nu folosesc serviciile radio tv in interes de servici deloc.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Teodor Mecu , Avocat 20:54, 21 Iulie 2010
in ce sens nu mai este obligatorie, s-a modificat legislatia? ma intereseaza si pe mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa tv pentru societati comerciale suzana_stamatie suzana_stamatie Buna ziua, Am primit de curand o somatie de plata a taxei TV din 2011 pana in prezent din partea TVR Craiova pentru sediul meu social. Mentionez ca sediul ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv mari_ionescu mari_ionescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Mi-a venit de plata pentru un SNC taxa radio-tv pentru perioada 2011-2014. Societatea isi are sediul ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv???!!! este anulata sau nu??? felteiu felteiu [b]VA ROG DACA CINEVA POATE SA RASPUNDA!!![/b] Informatiile privind "taxa RADIO TV" emisa catre persoanele juridice (SRL) sunt contradictorii, confuze si ... (vezi toată discuția)