avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa radio-tv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa radio-tv

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema.
Mi-a venit de plata pentru un SNC taxa radio-tv pentru perioada 2011-2014. Societatea isi are sediul social in locuinta proprie, pentru care platesc aceasta taxa care este inclusa in factura de energie electrica.
Este normal sa platesc de doua ori taxa radio-tv si ca persoana fizica si ca persoana juridica?As putea sa fac ceva in acest sens?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Palaghia , Contabil 15:27, 26 Noiembrie 2014
Buna ziua.
Nu puteti face nimic altceva decat sa platiti.Si tatal meu are sediul social al firmei acasa.Si el plateste aceste taxe de doua ori.Si pe fizic si pe juridic.Cand a sunat si a intrebat de ce,i s-a spus ca asta este legea.Care lege,nu se stie.
Eu am acces la contabilitatea a peste 80 de societati. Nici una nu a platit.
Ma intereseaza daca exista o portita legala prin care sa nu platesc aceasta taxa. Societatile care nu au platit aceasta taxa au avut un temei legal?
Buna ziua! Gasiti informatii la link-ul de mai jos: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv-trebuie achitata? psebastyan psebastyan buna ziua vreau sa va intreb daca se mai plateste taxa radio tv (am citit ceva de un proces la Cluj)? Societatea pe care o am are activitatea suspendata din ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv ibizza ibizza Buna seara . As dori sa ma ajutati intr-o mica problema : as dori sa stiu daca o persoana juridica este obligata la plata taxei radio-tv pentru sediul ... (vezi toată discuția)
Instiintare de plata taxa radio alice53 alice53 buna seara, am primit o instiintare de plata de la Radio Romania prin care ma anunta ca am de plata acea taxa lunara pt servicii de radiodifuziune incepand cu ... (vezi toată discuția)