avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa tv pentru societati comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa tv pentru societati comerciale

Buna ziua,
Am primit de curand o somatie de plata a taxei TV din 2011 pana in prezent din partea TVR Craiova pentru sediul meu social. Mentionez ca sediul social este la mine acasa (eu sunt si asociatul unic) unde deja platesc taxa pe persoana fizica, iar sediul este fara scop lucrativ. Ce trebuie sa fac pentru a nu plati aceasta taxa tv, deoarece eu ca si persoana juridica nu beneficiez de servicii radio tv. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: suzana_stamatie , utilizator 09:05, 19 Noiembrie 2014
In primul rand nu platiti suma respectiva; apoi, in eventualitatea in care veti fi actionat in judecata pentru plata sumei respective, trebuie sa va faceti aparari in sensul ca nu sunteti beneficiarul serviciilor TV!

Fără reclamă, vă rog !
Ultima modificare: Marți, 18 Noiembrie 2014
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio-tv pentru o microintreprindere MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, Am o microintreprindere cu sediul social in casa parintilor mei (cu care am un contract de comodat). De curand, am primit o instiintare din ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv SebastianTM SebastianTM Buna seara, am o problema cu SRTV. Sunt adiministratorul unei societati comerciale de tip SRL, in cadrul societatii sunt si administator, asociat unic dar ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv pentru sc gabita.73 gabita.73 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Am primit din partea Radio Iasi o notificare prin care sunt anuntata ca trebuie sa platesc acea taxa radio-tv conform HG ... (vezi toată discuția)