am un card de debit bcr pe care nu l-am folosit absolut niciodata din 2008 -de cand l-am primit si nici in prezent; cand am primit cardul, mi s-a dat si un token (dispozitivul pt operatiuni on-line) - pe care, de asemenea, nu l-am folosit vreodata. Azi am vrut sa inchid cardul si sa predau dispozitivul la bcr, neutilizate vreodata si mi s-a cerut comision de administrare de 90 lei !!!! Ma intreb pt ce sa platesc 90 lei? ce administrare??? daca nu am facut nicio operatiune, aspect constat de banca azi?? ce au administrat?? timp de 2 ani nu am primit macar un extras de cont pt acest card - daca as fi primit, acum as fi zis ''hai ca au prestat un serviciu, au consumat o fila de hartie, au tiparit, au pus in plic, au scris adresa,etc...au muncit pt a-mi percepe comisionul de administrare''!!! Insa nici macar asta nu s-a intamplat!!! inteleg sa platesc comision in cazul unui serviciu facut, oricare ar fi! Este legal si justificat sa mi se ceara acest comision de administrare in situatia mea??? daca mi-ar fi motivat ca este un comision de deschidere, sau de inchidere de cont, inghiteam galusca... :confused:dar mi s-a spus clar ca am de plata comision de administrare pe perioada din 2008 de la eliberare card si pana azi, data la care cer sa fie inchis cardul neutilizat vreodata!!! |Ce ar trebui sa fac ?:help: Multumesc frumos celor ce imi vor raspunde!:vishenka:
in momentul in care ati primit cardul ati semnat un contract si banuiesc ca pe cardul acela au fost niste bani .
chiar daca dvs nu v-ati folosit de bani dansii i-au avut in vedere pe toata aceasta perioada pentru ca puteati sa va folositi de ei in orice moment.
asa cred eu
Tocmai asta am spus: ca pe card nu au fost vreodata bani, nu l-am utilizat niciodata, nici macar sa vad daca e activat pin-ul !!! mi l-au dat cand am fost sa imi achit o rata la un credit mai vechi, chipurile sub pretextul ca sunt de buna credinta, ca platesc la timp ratele!!!! creditul e din 2006 iar cardul din 2008!!!
Multe ilegalitati sunt legale in tara noastra. Probabil ca ar trebui sa ne unim si sa dam statul in judecata pentru ca nu ne protejeaza si nu vegheaza la drepturile cetatenilor sai. Dar se pare ca nicio persoana cu studii juridice nu are timp de asta...
Oameni buni, treziti-va si luptati pentru drepturile voastre pentru ca fiii si nepotii vostri sa traiasca intr-o tara corecta si scopul vietii lor sa fie sa=si faca un viitor in RO nu sa plece din RO. Aceasta e mostenirea de care ei au nevoie...