Am un card de debit la [EDITAT] care a expirat in iulie 2006. De curand, am intrebat la banca si mi s-a spus ca am de platit in jur de 90 lei pentru a putea inchide acest cont, fiind vorba de un comision de administrare lunar.
NU inteleg de ce trebuie sa platesc pentru un card expirat de acum 5 ani. Mentionez ca acest card este pe numele meu de dinaintea casatoriei.
Intrebarea este - Trebuie sa platesc acesti bani sau nu? Ce se intampla daca nu platesc?
cardul e expirat, dar contul nu e inchis. comisionul e pt administrare cont, pe care-l datorati cf contractului. daca nu achitati acel comision, contul nu se inchide si veti acumula datorii in continuare
daca va actioneaza in judecata, pot recupera comisionul pe ultimii 3 ani. acelei datorii se vor aduna cheltuieli de judecata si executare.
puteti sa va plangeti la protectia consumatorului ca nu v-au instiintat macar anual cat aveti de plata
Intrbare
valerica1979
am un card de debit de 4 ani de zile iar de 2 ani este expirat,am fost la banca sa-mi inchida contul de card iar banca nu vrea sa-l inchida pana nu platesc ... (vezi toată discuția)