avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... intrbare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

intrbare

am un card de debit de 4 ani de zile iar de 2 ani este expirat,am fost la banca sa-mi inchida contul de card iar banca nu vrea sa-l inchida pana nu platesc taxa de inchidere plus comision de administrare a cardului(80ron)mentionez ca acest card nu l-am folosit niciodata,este expirat de 2 ani de zile si nici nu am sa-l folosesc vrodata,vreau sa-l inchid iar banca nu vrea iar eu nu am banii pe care ii cere ,iar banca tine contul deschis ca sa se acumuleze o suma si mai mare!recent mi sa furat si cardul cu mai multe acte si ara si codul pin scris pe o foaie,am anuntat banca si a zis ca a blocat cardul dar nu si contul de card!INTREBAREA MEA ESTE :ESTE LEGAL CE FACE BANCA?SI CE SFAT I-MI PUTETI DA SA SCAP DE ACEST NECAZ CARE M-IA LASAT UN GUST AMAR.X-(:sorry:
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 16:41, 11 Aprilie 2011
Platiti costul de intretinere cont deschis.
Pana nu formulati cererea banca nu poate inchide contul.
Au fost cazuri cand au inchis contul si apoi clientul le-a spus cine a zis sa-l inchideti.
In cazul dvs. platiti sumele restante si solicitati inchiderea contului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Card debit neutilizat mihai311 mihai311 buna seara! am un card de debit neutilizat din 2006 deci de 8 ani pe cand lucram la o firma care imi vira salariu in cont mai are rost dupa atita timp sa ... (vezi toată discuția)
Comision banca ionutvd ionutvd Buna ziua. Am un card visa electron la BCR de mai bine de aproximativ 5 ani. De vreo 3 ani nu l-am mai folosit, avand pe el 0 ron. In contractul semnat cand am ... (vezi toată discuția)