am un card de debit de 4 ani de zile iar de 2 ani este expirat,am fost la banca sa-mi inchida contul de card iar banca nu vrea sa-l inchida pana nu platesc taxa de inchidere plus comision de administrare a cardului(80ron)mentionez ca acest card nu l-am folosit niciodata,este expirat de 2 ani de zile si nici nu am sa-l folosesc vrodata,vreau sa-l inchid iar banca nu vrea iar eu nu am banii pe care ii cere ,iar banca tine contul deschis ca sa se acumuleze o suma si mai mare!recent mi sa furat si cardul cu mai multe acte si ara si codul pin scris pe o foaie,am anuntat banca si a zis ca a blocat cardul dar nu si contul de card!INTREBAREA MEA ESTE :ESTE LEGAL CE FACE BANCA?SI CE SFAT I-MI PUTETI DA SA SCAP DE ACEST NECAZ CARE M-IA LASAT UN GUST AMAR.X-(:sorry:
Platiti costul de intretinere cont deschis.
Pana nu formulati cererea banca nu poate inchide contul.
Au fost cazuri cand au inchis contul si apoi clientul le-a spus cine a zis sa-l inchideti.
In cazul dvs. platiti sumele restante si solicitati inchiderea contului.
Comision banca
ionutvd
Buna ziua. Am un card visa electron la BCR de mai bine de aproximativ 5 ani. De vreo 3 ani nu l-am mai folosit, avand pe el 0 ron. In contractul semnat cand am ... (vezi toată discuția)