avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa de succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa de succesiune

buna ziua, acum 5 ani tatal meu a murit si in urma lui am ramas 3 surori si mama. eu sunt plecat de 5 ani in italia si in lipsa mea anu asta mama a bagat taxa de succesiune la tribunal fara sa ma anunte, inschimb au dat anunt in ziar ca nu stiu de mine dar noi vorbim saptamanal la telefon. ma anuntat cand sa terminat totul la tribunal spunandumi ca ele 3 ( cele 2 susori ale mele si mama ) au decis sa ma despagubeasca in bani. eu nu vreau bani, vreau partea mea di mostenire care mi se cuvine dar acestea ma anunta ca nu e posibil. este posibil asa ceva? eu acum daca ma duc inapoi in romania mai pot sa deschid dosaru sa tribunal?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:24, 21 Iulie 2010
Puteti declara recurs peste termen facand dovada ca procedura de citare a fost viciata.Cel mai indicat ar fi sa contactati un avocat, el stie cel mai bine ce are de facut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune aurelya aurelya Buna ziua! Suntem 4 surori plus mama..tatal meu a murit in 2007...una din surori a deschis succesiunea prin judecatorie..pana acum mi s-a spus ca ar fi bine sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament N_&_K_43 N_&_K_43 buna seara Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema .Tatal meu a murit in august 2012.Mama mea are un apartament cu 4 camere dar este prea mult pentru ... (vezi toată discuția)
Termen limita pentru succesiune? leonora leonora Buna ziua. Tatal meu,in urma casatoriei a avut 3 copii.Cand eu aveam aproximativ 3 ani acesta a divortat,eu ramanand la tatal meu iar ceilalti 2 copii au ... (vezi toată discuția)