avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie executare, motivare pt. recurs
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie executare, motivare pt. recurs

Buna ziua,

Am facut un contract de execuitare cu un executor judecatoresc, pt cheltuieli de judecata, provenite din doua procese civile si un proces penal. La executare sa facut o contestaie la judecatorie, pe motiv ca a depus acte la CEDO. Am pierdut contestatia la executare, cu drept de recurs. Din pacate, avocatul meu a intrat in vacanta, si cam toti avocatii sunt in concediu. Poate sa ma ajute cinea sa formulez o motivatie pt. recurs?

Multumesc mult.
Julianna Balan
Cel mai recent răspuns: balanjulia , utilizator 22:02, 21 Iulie 2010
trebuie sa stim exact care este motivarea instantei de fond cu privire la respingerea contestatiei pentru a putea ataca aceasta sentinta.
A motivat cu art. 373, indice 1 din c.proced.civ., "instanta a incuviintat executarea doar pt. un titlu executoriu in timp ce actele de executare au fost emise pentru creanta cuprinsa in trei titluri executorii, motiv pt. care adresa de infiintare a propriirii, instiintarea si somatia vor fi anulate."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza ? rolex rolex Am un contract de arenda cu o societate comerciala. Contractul este autentificat la notar si este titlu executoriu creanta fiind certa lichida si exigibila ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut civil cu act notarial !!! urgent !!! R. Tiberiu R. Tiberiu Buna ziua, am o mare problema si nu stiu exact cum as putea proceda. Am imprumutat pe cineva cu suma de 2750 euro,pana pe data de 15 iunie 2010,Am intocmit un ... (vezi toată discuția)
Executare silita kamy_dani kamy_dani as dori sa stiu daca se poate face o executare silita la 2 instante diferite (vezi toată discuția)