avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii zile CO
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

zile CO

In contractele individuale de munca avem inregistrate 20 zile CO. Aceste contracte sunt inregistrate la ITM in 2008 si 2009. Conform contractului colectiv de munca la nivel national pentru 2007-2010 sunt 21 zile CO. Cum se rezolva aceasta situatie, cate zile de CO se acorda? Trebuie acte aditionale la contractele individuale de munca pentru modificarea nr.de zile de CO si asta incepand cu ce data?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 22 Iulie 2010
Dreptul la concediul de odihnă anual plătit este garantat tuturor salariatilor. Acest drept nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renuntări sau limitări.
Durata minimă a concediului de odihnă anual este de 20 de zile lucrătoare.
Durata efectivă a concediului de odihnă se stabileşte prin contractul colectiv de muncă, este prevăzută în contractul individual de muncă şi se acordă proportional cu activitatea prestată într-un an calendaristic.
TRebuie intocmite acte aditionale la c.i.m. cu numarul corect de zile lucratoare de CO ... acesta trebuie sa isi produca efectele de la data inceperii activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna timp partial - urgent ifrimcristina ifrimcristina va rog sa imi comunicati ce parere aveti voi despre numarul de zile de concediu de odihna? care ar trebui sa fie acesta? 21 sau 11? multumesc (vezi toată discuția)
Dreptul de a fectua concediul de odihna vioricabaiceanu vioricabaiceanu As vrea sa aflu precis daca concediul de odihna se pote solicita in luna IANUARIE pentru ca de la serviciul RESURSE UMANE mi s-a spus ca nu am drept sa ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ContSters151108 ContSters151108 am revenit la serviciu dupa CIC la 1 august 2012 si as vrea sa stiu daca am dreptul la sfarsitul anului 2012 respectiv acum in decembrie,la zile de concediu de ... (vezi toată discuția)