avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... mai primesc spor 25% ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

mai primesc spor 25% ?

Daca colegii mei sunt adusi inapoi la serv,de evidenta prin dispozitie de primar eu mai primesc sporul de 25%,pe care il primeam pana la reorganizare conf,OUG 63/2010,tinand cont ca in statul de functii acual suntem trecuti la SPCLEP numai 4,iar prin revenirea colegilor am fii din nou 6?
Cel mai recent răspuns: bondarel89 , utilizator 10:15, 23 Iulie 2010
TE REFERI LA INDEMNIZATIA DE CONDUCERE?
Normal,ca raspunderea e aceeasi ca i inainte.Mai ai dreptul la spor de conducere daca colegii sunt adusi inapoi prin dispozitie de mutare definitiva?Mentionez c acum sunt in organigrama in cadrul altor servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colegii care sunt redistribuiti conform oug 63/2010 pot reveni? consuelo67 consuelo67 Colegii care sunt luati din Serviciile de Evidenta a Persoanelor, fiind redistribuiti in alte servicii,in care nici macar nu este nevoie de ei,datorita ... (vezi toată discuția)
Disperare:mai primesc sporul de conducere? iolanda35 iolanda35 Conform OUG 63/2010 serviciul nostru s-a reorganizat si am ramas din 8 doar 4 persoane,colegii mei fiind redistribuiti in alte servicii.Daca....repet daca ... (vezi toată discuția)
Numirea functionarilor publici unroman unroman va rog sa-mi spuneti daca, in situatia reorganizarii institutiei publice, atunci cand sunt respectate cerintele art 100 din 188/1999 r2 , un sef de serviciu ... (vezi toată discuția)