avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vodafone nu respecta legea 161/2010
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vodafone nu respecta legea 161/2010

Am sunat azi la Vodafone pentru o reziliere anticipata de contract insa se pare ca acestia nu cunosc sau se fac ca nu cunosc legea.Am invocat legea 161/2010,iar cei de la RC mi-au cerut 150 de euro pentru rezilierea contractului.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Teodor Mecu , Avocat 22:15, 21 Iulie 2010
puteti incerca o actiune in instanta
Legea nu a intrat inca in vigoare
Florea Ana-Maria a scris:

Legea nu a intrat inca in vigoare

Stiu,intra in vigoare din 22 luna aceasta.
păi daca sti, asteapta sa intre in vigoare ......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract vodafone george302 george302 Buna ziua, Acum 5 am mi-am facut un abonament la vodafone, acum un an si jumatate mi l-am prelugit pe 2 ani de zile. Acum insa vreau sa imi inchid ... (vezi toată discuția)
Contract vodafone copariu copariu AM UN CONTRACT LA VODAFONE PENTRU SERV DE DATE ( MODEM + INTERNET ) VALABIL PANA IN NOIEMBRIE 2011 ; AM FOST LA VODAFONE SI MI-AU SPUS CA TREBUIE SA PLATESC O ... (vezi toată discuția)
Despagubiri orange filipiulia123 filipiulia123 Buna ziua, in luna mai al acestui an am incheiat un contract de telefonie mobila cu orange...dupa nenumarate facturi incarcate am decis sa ma transfer la ... (vezi toată discuția)