avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... CONTRACT VODAFONE
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

CONTRACT VODAFONE

AM UN CONTRACT LA VODAFONE PENTRU SERV DE DATE ( MODEM + INTERNET ) VALABIL PANA IN NOIEMBRIE 2011 ; AM FOST LA VODAFONE SI MI-AU SPUS CA TREBUIE SA PLATESC O " TAXA PENALIZARE CONTRACT " CARE LA UN CONTRACT DE 2 ANI ESTE 250 EURO . DAR PENTRU CA NU MAI AM 2 ANI PERIOADA CONTRACTUALA AS MAI AVEA DE PLATA 150 EURO . STIU CA EXISTA O LEGE CARE INTERZICE CLAUZELE ACESTEA . VA ROG SA MA SFATUITI CE SA FAC , VA MULTUMESC
Ultima modificare: Marți, 24 August 2010
copariu, utilizator
Cel mai recent răspuns: copariu , utilizator 17:05, 25 August 2010
legea 161 va da dreptul sa nu mai platiti taxa de reziliere. notificati operatorul de telefonie mobila. cei de la compania mobila cunosc f bine legea insa se fac ca nu stiu....
nu se mai platesc taxe de reziliere contract.
cititi cu atentie insa, contractul dvs, sa nu aveti de plata in caz de reziliere, modemul sau diferente de tarif
multumesc pentru raspunsul acordat
ACESTA ESTE RASPUNSUL CELOR DE LA VODAFONE

MENTIONEZ CA IN AFARA DE ACEEA TAXA DE REZILIERE ( SI ASA SE NUMESTE ) DE 250 EURO NU AM NICI O ALTA CLAUZA IN CONTRACT

Va multumim pentru interesul manifestat in ceea ce priveste serviciile Vodafone Romania si suntem convinsi ca si in viitor vom putea veni in intampinarea satisfacerii nevoilor dumneavoastra de comunicare.


Referitor la solicitarea dumneavoastra, va informam ca Vodafone Romania respecta dispozitiile legale care nu exclud aplicarea unei despagubiri. Aceasta despagubire se va calcula potrivit noilor prevederi ale legii. Despagubirile reprezinta o suma variabila, care difera in functie de contractul fiecarui client si de perioada contractuala.

In Legea nr. 193/2000, Publicata in Monitorul Oficial 497 din 19 iulie 2010, Art. 84 mentioneaza: "Dreptul consumatorului la denuntarea sau rezilierea contractului nu poate fi anulat sau restrans de nicio clauza contractuala sau intelegere intre parti, in cazurile prevazute de lege, aceasta fiind considerata nula de drept. Drepturile partilor referitoare la o justa despagubire nu vor fi afectate in cazul denuntarii unilaterale."
In concluzie, pentru inchiderea abonamentului vi se va solicita taxa de reziliere in valoare de 260 EURO, impartita proportional pe numarul de luni ramase pana la expirarea perioadei contractuale.



In final ne exprimam dorinta de a colabora in continuare cu succes si asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra legate de serviciile pe care compania noastra le ofera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet oana0404 oana0404 salutare! in luna iunie a.c. am contractat si eu internetul mobil de la vodafone...din pacate netul nu functioneaza la parametri satisfacatori, motiv pt care ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie Caydenz Caydenz Doresc sa reziliez un contract Vodafone. Am sunat la Vodafone si mi-au spus ca trebuie sa achit o taxa de 150 de euro (sau ceva de genu) pentru a rezilia ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere vodafone 2018 GiHa GiHa Ce parere aveti despre urmatoarea situatie: Este o poveste mai lunga insa am sa sintetizez cat pot, nu mai detaliez felul in care angajatii Vodafone iti ... (vezi toată discuția)