avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... propietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

propietate privata

in anul 1996 am cumparat de la o societate comerciala un imobil! actionar unic la aceea societate era tatal meu. societatea mi a vadut mie imobilul printr un cintract de vanzare cumparare.eu aveam 16 ani cand am semnat asistat de mama mea! intrebarea este daca dupadecesul tatalui(mama deja e decedata) fratele ar putea sa atace contractul de vanzare cumparare...si ce sanse ar avea?

Alte discuții în legătură

Propietate ContSters139941 ContSters139941 am cumparat un imobil in 1996 de la o societate comerciala .actionar unic de la aceea societate era tatal meu.tranzactia s a facut prin contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Mostenitori,succesiune ContSters139941 ContSters139941 bunicii mei au avut o casa la tara.intre timp ei au decedat.au avut un copil ,adica pe mama mea!intre timp a decedat si mama .familia noastra a ramas cu 3 ... (vezi toată discuția)
Propietate privata ContSters139941 ContSters139941 in anul 1996 am cumparat de la o societate comerciala un imobil.actionar unic la ceea societate era tatal meu.intre timp societatea s a radiat.eu cand am ... (vezi toată discuția)