avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

propietate

am cumparat un imobil in 1996 de la o societate comerciala .actionar unic de la aceea societate era tatal meu.tranzactia s a facut prin contract de vanzare cumparare ,eu avand 16 ani am fost asistat la semnatura de mama mea.intre timp firma nici nu mai exista.a fost radiata.intrebarea este daca fratele meu ar putea ataca contractul de vanzare cumparare si ce sanse ar avea?
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 22:56, 22 Iulie 2010
Nici o sansa.
Fratele dvs ar putea ataca actul, putand solicia desfiintarea lui, avand in vedere
ca Constituia Romaniei prevede accesul liber la justitie.
Sansele acestuia de reusita ar fi minime, avand invede ca actul a fost incheiat cu respectarea tuturor prevederilor legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare-posibil atacabil in instanta?! blue_lion blue_lion in anul 1996 am cumparat un imobil de la o societate comerciala ( actionar unic tatal meu) eu avand 16 ani (am fost asistat de mama la semnatura).intre timp in ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare -cumparare posibil atac in instanta blue_lion blue_lion la varsta de 16 ani o societate comerciala mi a vandut mie un imobil. singurul actionar era tatal meu.asta se intampla in 1996. la semnatura am fost asistat ... (vezi toată discuția)
Propietate privata ContSters139941 ContSters139941 in anul 1996 am cumparat de la o societate comerciala un imobil! actionar unic la aceea societate era tatal meu. societatea mi a vadut mie imobilul printr un ... (vezi toată discuția)