bunicii mei au avut o casa la tara.intre timp ei au decedat.au avut un copil ,adica pe mama mea!intre timp a decedat si mama .familia noastra a ramas cu 3 membri eu,tata si fratele! intrebarea este cata cota parte are fiecare din casa batranesca?
trebuie sa faceti o serie de succesiuni:dupa bunici si mama.mamei in prima instanta, dupa moartea bunicilor i-a ramas casa, iar dupa moartea mamei tatalui dvs ii revine 1/4 din toata averea mamei iar dvs i fratelui ii revine 1/2 din 3/4 din averea mamei.la succesiunea desfasurata la notar se fac acceptari si renuntari, astfel ca tatal sau fratele pot sa renunte si sa va ramana dvs casa.
in anul 1996 o societate comerciala mi a vandut mie un imobil prin contract de vanzare cumparare! unic asociat la aceea societate a fost tatal meu.eu aveam la aceea data 16 ani, semnand actul asistat de mama.intre timp societatea nu mai exista .intrebarea este : poate fratele dupa decesul parintilor sa atace contractul de vanzare cumparare? si ce sanse de reusita ar avea?
multumesc anticipat!
Succesiune
mihaela david
parintii mei au decedat.Am un singur frate.Dupa mama am facut succesiunea si am cedat partea mea fratelui meu.Dupa moartea mamei,care a decedat prima,tatal meu ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire
aaalinaaa
parintii mei detin o casa si o alta ramasa dupa decesul bunicii la care a existat contract de intretinere.La momentul acesta dupa decesul bunicii si a tatalui ... (vezi toată discuția)