avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... propietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

propietate privata

in anul 1996 am cumparat de la o societate comerciala un imobil.actionar unic la ceea societate era tatal meu.intre timp societatea s a radiat.eu cand am semnat actul de vanzare cump aveam 16 ani mama asistandu ma .intrebarea este daca fratele ar putea sa atace dupa decesul parintilor contractul de vanzare cumparare ...si ce sanse ar avea?
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 16:21, 22 Iulie 2010
nu ar avea nici o sansa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propietate privata ContSters139941 ContSters139941 in anul 1996 am cumparat de la o societate comerciala un imobil! actionar unic la aceea societate era tatal meu. societatea mi a vadut mie imobilul printr un ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare-posibil atacabil in instanta?! blue_lion blue_lion in anul 1996 am cumparat un imobil de la o societate comerciala ( actionar unic tatal meu) eu avand 16 ani (am fost asistat de mama la semnatura).intre timp in ... (vezi toată discuția)
Propietate privata ContSters139941 ContSters139941 in anul 1996 am cumparat de la o societate comerciala un imobil ! eu aveam varsta de 16 ani la semnatura asistandu ma mama mea!uni asociat al acelei societati ... (vezi toată discuția)