in anul 1996 am cumparat de la o societate comerciala un imobil ! eu aveam varsta de 16 ani la semnatura asistandu ma mama mea!uni asociat al acelei societati era tatal meu.intre timp societatea s a radiat ,nu mai exista.intre timp mama mea a decedat .intrebarea este daca dupa moarte tatalui fratele poate sa atace contractul de vanzare cumparare...si daca poate ,ce sanse reale de reusita ar avea?
domnisoara sau ce esti...raspunde cu decenta daca vrei asta i un forum cosultativ...apropo tu si cu desteptul ce mi a ti raspus negativ toti avocatii si consilierii au raspuns pozitiv asa ca vezi de treaba ta si nu mai da lectii...repet forumul este consultativ te rog sa ti vezi de treaba. multumesc pt intelegere!!!
Subiect:
-----------------------------------------------------------------
apropo nic nu stii sa te adresezi unui om! invata sa vorbesti cu decentaesti incomprehensibil( a)!
-----------------------------------------------------------------
Echipa Avocatnet.ro iti ureaza o zi buna
clienti@avocatnet.ro
mda...e pacat ca cei care vor sa dea sfaturi au asemenea apucaturi :).probabil multi dintre ei sunt absolventi sa ,,spiru haret,,:))).in loc sa raspunda la intrebare fac pe desteptii.
Doar un sfat....
*2007*
Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Examen magistratura
Ce se mai aude? Era vorba sa se excluda o conditie importanta pentru concursul de admitere in magistratura: media la licenta de 8,50. Pentru ce? Sa intre cat ... (vezi toată discuția)
Drepturi pentru frati
tomas
As dori sa aflu parerea dumneavoastra legata de urmatoarea situatie :
In urma cu 6 ani a decedat sotul ,care are 3 frati toti in viata . Ce drepturi au ... (vezi toată discuția)