avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen de judecata-divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen de judecata-divort

Am intrat pe site-ul judecatoriei,si nu am agsit numarul dosarului de divort.Divortul a fost introdus in aprilie.De ce nu apare? Care pot fi cauzele?Va rog raspundeti pentru a ma clarifica .Un dosar poate fi secret ??????
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:26, 22 Iulie 2010
Informatiile legate de dosarele de divort au devenit confindentiale, acesta fiind posibilul motiv pentru care nu il gasiti, insa nu toate instantele respecta aceasta dispozitie.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Multumesc!Adica pe www.portaljust.ro apar numerele de dosare care se judeca la data termenului meu si numai al meu nu apare?Straniu...la noi in oras.
Verificati la arhiva instantei daca nu sunteti sigura de termenul de judecata.
Oricum trebuia sa primiti citatie pentru termenul fixat, iar daca ati avut deja termen aveti termenul in cunostinta dat in sala.
La Judecatoria din Ploiesti nici pe infochioscurile din interiorul instantei informatiile cu privire la aceste dosare nu sunt publice.- aceeasi situatie fiind si la instantele superioare tribunal si curte de apel.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Va multumesc doamna avocat pentru raspunsurile date,dar tot nu imi explic cum apar pe portal toate dosarele introduse in aceeasi zi inaitea sotului meu si cele depuse dupa,tot in aceeasi zi....:stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen recurs RobertSD RobertSD In luna iunie am fost achitat in cadrul unui proces pentru OUG 195. Parchetul de pe langa judecatorie a facut recurs in teremen de 10 zile de la solutionare. ... (vezi toată discuția)
Verificarea pe situl judecatoriei ContSters185030 ContSters185030 Am mai multe procese pe rol. De fiecare data verific starea procesului pe situl judecatoriei respective. Pana acum toti au fost f. prompti, in sensul ca, se ... (vezi toată discuția)
Când / ce va fi urmãtorul termen potrivit actualizare din 09.01.2013 de pe portalul instanțelor de judecatã? Popescu2012 Popescu2012 Când / ce va fi următorul termen potrivit actualizare din 09.01.2013 de pe portalul instanțelor de judecată? : 08/01/2013 Amână ... (vezi toată discuția)