avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatia monoparentala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatia monoparentala

buna ziua,sunt o femeie cu 2 fetite minore la gradinita,lucrez si castig650lei,si160lei de latata fetelor=+80lei alocatia!mai pot primi alocatie monoparentala??????//va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:14, 22 Iulie 2010
da, aveti dreptul
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social mame singure andreeastignei andreeastignei Buna ziua! As dori sa stiu daca exista vreun ajutor social pentru mamele singure. Mentionez ca fetita este numai pe numele meu, nefiind recunoscuta de catre ... (vezi toată discuția)
Ajutor social - monoparental GalBiankaTimea GalBiankaTimea Am 2 fetite in varsta de 2 ani jumate, am trait cu tatal fetelor in concubinaj, sunt pe numele lui dar nu mai stiu nimic de el si nu primesc nimic din partea ... (vezi toată discuția)
Alocație monoparentală VioDobre78 VioDobre78 Buna ziua. Pot depune actele ptr alocatie monoparentala ptr fetita care este clasa a VI si ia bursa de merit? Multumesc! Sunt despartita si doar eu o ... (vezi toată discuția)