avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social mame singure
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social mame singure

Buna ziua!

As dori sa stiu daca exista vreun ajutor social pentru mamele singure. Mentionez ca fetita este numai pe numele meu, nefiind recunoscuta de catre tata. Credeti ca as putea beneficia de vreun ajutor?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ADRIAN CHELARU , Alte profesii 15:45, 2 Iunie 2011
alocatia de sustinere pentru familia monoparentala
aveti mai multe detalii aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie sustinerea familiei mama singura daia ileana daia ileana Intrebarea mea este : are dreptul la alocatie pentru sustinerea familiei o mama care are 2 copii minori ( prescolari), care se afla in urmatoarea situatie; ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei singure livia456 livia456 Buna ziua, sunt o mama singura. am un copilas minor. ce drepturi legale am pentru copil? Mentionez ca am serviciu. (vezi toată discuția)
Dreptul familiei monoparentale SymoCry SymoCry Buna ziua, Eu sunt divortata dupa care am avut un copil si nu m-am recasatorit, deci sunt mama singura cu copil. Sunt considerata familie monoparentala? In ... (vezi toată discuția)