avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare domiciliu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare domiciliu

acum 6 ani am luat in spatiu o ruda ,bineanteles ca are buletinul pe adresa mea de domiciliu.mi-am dat seama ca am facut o mare greseala,de aceea as vrea sa nu mai aiba domiciliul la mine.cum as putea rezolva aceasta problema?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cineva_eu , utilizator 22:58, 22 Iulie 2010
Este necesara promovarea unei actiuni in evacuare si obtinerea unei hotarari judecatoresti defintive si irevocabile.
deci,nu pot rezolva aceasta problema decat in urma unui proces?va multumesc!
poate va convingeti ruda sa-si schimbe buletinul pe alta adresa. daca nu, numai cu hotarare judecatoresca
multumesc pt.raspuns!nu voi putea rezolva aceasta problema,deoarece nu vrea sa-si schimbe domiciliul sub nici o forma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea unei persoane si anularea cartii sale de identitate fanica2005 fanica2005 buna ziua, acum aproximativ 25 de ani am luat o persoana in spatiu. va rog sa-mi spuneti care este procedura prin care o pot scoate mentionez ca proprietari ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea sentintei definitiva si irevocabila privind evacuarea...... niki_ niki_ Am o sentinta definitiva si irevocabila pentru evacuare paratul pierzand dreptul de a folosii acel spatiu locativ,spatiu ce nu mai poate constituii nici ... (vezi toată discuția)
Anulare de domiciliu floryn_bzz floryn_bzz am facut buletin la cineva pe adresa mea si nu mai sta aici si tot vin prin posta documente cum pot sa l anulez (vezi toată discuția)