avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obligatie de neinstainare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obligatie de neinstainare

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo cale de a vinde un teren obtinut pentru Eroii revolutiei de la primarie si care are o clauza de neinstrainare de 10 ani.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: theodor3500 , utilizator 22:20, 22 Iulie 2010
Daca au trecut cei 10 ani , da , daca nu au trecut , nu .
Totusi trebuie citit cu atentie contractul pt a vedea daca se gasesc tertipuri pt a reusi vanzarea -cumpararea.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire tif tif Buna ziua, La art. 5, alin. (1) lit.g) din Legea nr. 341 din 12 iulie 2004 (*actualizată*) a recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au ... (vezi toată discuția)
Cumparatorul nu s-a prezentat la notar sa cumpere terenul agricopl InaF InaF Pe 12 sept a.c. am facut oferta vanzare teren agricol, la primarie (3,33 h, 3 frati, neiesiti din indiviziune, toti trei de acord sa vindem). In aceeasi zi, ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament ipotecat! bogdandex bogdandex am vreo garantie ca banii pentru achitarea unei ipoteci de o terta persoana(evident banii mei cu , care as vrea sa cumpar imobilul ipotecat) sunt folositi pt ... (vezi toată discuția)