avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inchidere punct lucru in concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inchidere punct lucru in concediu crestere copil

buna ziua. va rog sa ma sfatuiti si pe mine in ceea ce priveste urmatoarea problema: impreuna cu inca o colega ne aflam in concediu pt crestere copil iar punctul de lucru s-a desfiintat in aceasta perioada cand avem contractele individuale de munca suspendate. eu ar trebui sa incep in septembrie iar colega mea in ianuarie 2011. ce se intampla in momentul in care ar trebui sa ne reluam activitatea? ce demersuri trebuie facute? mentionez ca nu am primit inca nicio notificare privind inchiderea pct. lucru.
multumim.
Cel mai recent răspuns: mamaruta2008 , utilizator 11:07, 22 Iulie 2010
1. Inainte de reluarea activitatii veti notifica in scris angajatorul cu privire la acest aspect.
2.Ulterior reluarii efective a activitatii se pot intampla urmatoarele:
-fie veti fi concediata pe motiv de desfiintare a postului
-fie veti lucra la alt pct de lucru
-fie veti fi trecuta pe alta functie in cadrul societatii
-fie se reinfiinteaza pct de lucru

Opinia mea este sa va cautai insa de pe acum un alt loc de munca
da, ne cautam locuri de munca, dar piata muncii e cum e in aceste vremuri, asa ca...e cam greu.
revenind, din cate am mai citit pe forum si indicati si dvs., ar trebui sa ne concedieze pe motiv de desfiintare post si astfel primim si indemnizatie de somaj, daca nu am gasit altceva. firma are sediu in bucuresti, este exclus sa mergem acolo. ce se intampla cu preavizul? am inteles ca nu se poate renunta la preaviz. unde vom lucra in perioada de preaviz?
multumim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere punct de lucru prodiana prodiana buna ziua, va rog sa ma consiliati in ceea ce priveste urmatoarea problema: in prezent am cim suspendat intrucat ma aflu in concediu de crestere copil pana ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din ccc elenasalo elenasalo Buna ziua, Sunt inca in concediul de crestere si ingrijire copil pana la varsta de 2 ani (legea veche) si mi s-a adus la cunostinta din surse sigure ca la ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din cic 2ani xan xan Buna seara! Inainte de a intra in cic societatea la care lucrez urma sa-mi desfiinteze postul datorita reorganizarii activitatii . Mi-a fost aprobata ... (vezi toată discuția)