avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul compensatoriu,
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul compensatoriu,

Buna ziua.
Sunt prins in urmatoarea postura : preaviz acordat de angajator ( cf la Art. 65, alin. 1. “ Concedierea pentru motive care nu tin de persoana salariatului reprezinta incetarea contractului individual de munca determinat de desfiintarea locului de munca ocupat de salariat, din unul sau mai multe motive, fara legatura cu persoana acestuia.” ).

In CCM la nivel de unitate nu se specifica nimic de salarii compensatorii decat in cazul concedierilor colective.
In CCM la nivel national se specifica minim un salariu compensatoriu
Intrebarea mea este beneficiez de acest salar compensatoriu chiar daca nu se specifica nimic in CCM la nivel de unitate?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 11:04, 22 Iulie 2010
Beneficiati de acesta prevedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu in caz de concediere? georgeta58 georgeta58 Daca firma nu are CCM pe unitate si a dispus incetarea CIM din motive ce nu tin de persoana angajatului - concediere, in acest caz conform CCM la nivel ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz sau nu!!! Cosmino Cosmino Companie:multinationala Domeniu:caen 9200-Jocuri de noroc;capital 100% privat; M-am angajat in mai 2008 pe postul de \"Atendant\" operator sala,apoi in ... (vezi toată discuția)
Salariul compensator. Rudolf999 Rudolf999 Salut. Noul Contract colectiv de munca de cind este in vigoare ??? si daca este mentionat in contractul colectiv de munca [b]Salariul compensator[/b]. Ma ... (vezi toată discuția)